Tjänster

Tjänsteutbud

Städning för privatpersoner

 

Hemstädning

Det ska vara en njutning att komma hem till ett hem som städats och rengjorts av oss. I en hemstädning ingår städning av bostadsrum, kök och badrum. Man kan välja mellan att abonnera på hemstädning eller så anlitar man oss vid behov. Som tillval kan du även välja rengöring av spis/ugn, samt kyl och frys och givetvis fönsterputs!

Fönsterputsning

Antingen kan du anlita oss separat för fönsterputsning eller så väljer du detta som ett tillval till din hemstädning.

Flyttstädning

Vi tar hand om flyttstädningen så att du kan lägga din energi på andra saker än städningen då du ska flytta. Vi garanterar att din flyttstädning godkänns av hyresvärden.

Visningsstädning

Ska din bostad säljas så städar vi den inför visningen så att den blir mer attraktiv för potentiella köpare.

Hur beräknar vi priset?

Vi baserar priset främst utifrån antal kvadratmeter, men det tillkommer även justeringar utifrån antal badrum/kök och adressen för uppdraget. Vid din bokning ansöker via automatiskt om RUT-avdrag så att du ska kunna få reducerat pris med 50%. Du hittar mer information om vad detta innebär på skatteverkets webbplats.

Städning för företagare

 

Kontorsstädning

Vi erbjuder en hög kvalitet när det handlar om kontorsstädning. Vi har därför utformat checklistor och städmanualer för kontorsstädning, vilka är kopplade till respektive städmoment som utförs för att garantera ett väl utfört arbete varje gång. Varje uppdrag baseras på individuella arbetsbeskrivningar. Detta eftersom att ingen kontor är exakt lika som ett annat.

Butikstädning

Vi städar butiker utifrån vad det är för slags butik. En livsmedelsbutik ställer andra krav än en klädbutik, men oavsett vad det är för butik ser vi till att arbetet genomförs så kunden blir 100 procent nöjd.

Byggstädning

Byggstädningen är viktig, då vi är den sista länken i kedjan från byggstart till inflyttning. Det är därför särskilt viktigt att vi ser till att både byggherren blir nöjd liksom den som ska nyttja lokalen/ lägenheten. Vi erbjuder byggstädningar åt såväl stora byggbolag som privatpersoner.

Trappstädning

Trappstädning utförs med de intervaller som passar er bäst, till exempel en eller ett par gånger i veckan. En gång per månad går vi över trappräcken, lister och dylikt. Vi vänder oss både till bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter samt kommersiella fastigheter.

 

Vill ni veta mer?