Fönsterputs Norrköping

ClaudiaClean – fönsterputs för dig i Norrköping

Personlig service

Bor du i Norrköping och behöver hjälp med fönsterputs? ClaudiaClean är en mindre städfirma, vilket innebär att vi utan svårigheter anpassar vårt arbete utifrån dina behov. Av oss får du en personligt anpassad städtjänst, och vi finns tillgängliga alla veckans dagar.

Städning i alla dess former erbjuder vi till både privatkunder och företag, och vårt tjänsteutbud kan du läsa mer om här. Är du intresserad av att anlita oss så hör av dig. Vi går då tillsammans igenom hur vi bäst kan hjälpa dig utifrån dina önskemål, förutsättningar och behov.

Varierande uppdrag

ClaudiaClean tar emot olika uppdrag, och vi vänder oss både till privatpersoner och företagare. Kvalitet, miljö och kunskap är vårt fokus. Vi vill med detta erbjuda alla en enklare vardag. Vill du ha städning på abonnemang eller avtal vid enstaka tillfällen? Vi är flexibla!

Kvalitativa resultat

Oavsett vilka behov våra kunder har, så ser vi alltid till så att alla som anlitar oss blir hundra procent nöjda med de resultat som vi levererar. Vi lämnar 100 procent kvalitetsgaranti och avslutar således inget uppdrag innan kunden är nöjd. Vi levererar det vi lovar!

Erfarna medarbetare

Som tidigare nämnts är vi en lite mindre städfirma. Personalen har utbildning och lång erfarenhet inom städning, och har vad som krävs för ett väl genomfört arbete, alltid med ett miljötänk. Dessutom ser vi till att hålla oss till den avtalade tidsramen. Du kan lita på oss!

Vill ni veta mer?