Flyttstädning Norrköping

ClaudiaClean – flyttstädning i Norrköping

Flyttstädning med kvalité och garanti

Att flytta innebär mycket stress och dessutom har man ju ett datum då allt ska vara klart vilket kan kännas som en extra tung börda. Varför inte anlita oss på ClaudiaClean för flyttstädning, vi hjälper dig i Norrköping med omnejd. Då får du tid över till annat och vi ser till att städningen uppfyller de krav som hyresvärdar ställer på städningen. Du kan även använda rutavdraget som du kan läsa mer om här.

Utöver denna slags service erbjuder vi mycker mera, och du kan läsa om vära tjänster här. Är du intresserad av att anlita oss så hör av dig. Du når oss via telefon eller mejl. Vi går då tillsammans igenom hur vi bäst kan hjälpa dig utifrån det som just du behöver hjälp med!

 

Flyttstädning Norrköping

Städservice

ClaudiaClean vänder sig både till privatpersoner och företagare med städbehov. Kvalitet, miljö och kunskap är vårt fokus. Vi vill med detta erbjuda alla en enklare vardag. Vill du ha städning på abonnemang eller avtal vid enstaka tillfällen? Vi är flexibla!

Kvalitativa resultat

Oavsett vilka behov våra kunder har, så ser vi alltid till så att alla som anlitar oss blir hundra procent nöjda med de resultat som vi levererar. Vi lämnar 100 procent kvalitetsgaranti och avslutar således inget uppdrag innan kunden är nöjd. Vi levererar det vi lovar!

Erfarna medarbetare

Som tidigare nämnts är vi en lite mindre städfirma. Personalen har utbildning och lång erfarenhet inom städning, och har vad som krävs för ett väl genomfört arbete, alltid med ett miljötänk. Dessutom ser vi till att hålla oss till den avtalade tidsramen. Du kan lita på oss!

Vill ni veta mer?